Podotherapie Meppel

Uw voetspecialist

Uw eerste afspraak

Behandeling vindt uitsluitend plaats op afspraak, u kunt een afspraak maken op 0522-241122.

Tijdens het eerste bezoek vindt een vraaggesprek (anamnese) plaats, zodat de podotherapeut een goed beeld krijgt van uw klacht. Daarna vindt een uitgebreid voetonderzoek plaats. Hierbij wordt gekeken naar de houding, de plaats van de pijn, de beweeglijkheid en de afwikkeling van de voeten.

Daarna zal de podotherapeut samen met u bepalen of er eventueel een advies, aanpassing of (zool)therapie nodig is. U krijgt dan te horen wat het behandelplan is en wat de bijbehoren kosten zijn.

Het eerste bezoek duurt tussen 30 tot 45 minuten.

Graag meenemen naar het eerste bezoek;

  • Eventuele verwijzing van huisarts of specialist of een ingevuld screeningsformulier t.b.v. directe toegangelijkheid podotherapie (zie download onder aan de pagina).

  • Zorgpas en geldig identiteitsbewijs.

  • De schoenen waar veel op wordt gelopen.

  • Sportschoenen die worden gedragen tijdens sportbeoefening.

Indien u zonder verwijzing de praktijk bezoekt, is het raadzaam om voor uw eerste afspraak een ingevuld screeningsformulier uit te printen en thuis in te vullen. Deze kunt u bij uw eerste bezoek overhandigen aan de podotherapeut. Via onderstaande links is deze te downloaden. Alvast vriendelijk bedankt hiervoor. Indien nodig kan de podotherapeut voor u het screeningsformulier invullen.

Screeningsformulier Directe Toegangelijkheid Podotherapie